Coachning

Coachning för dig som vill arbeta internationellt med dans 

 

Kanske du är på väg att göra ditt första internationella samarbete eller har ett verk som du ska turnera med? Eller så bedriver du redan en internationell dansverksamhet och vill ha ett bollplank? Oavsett vad du har för frågor eller utmaningar om dans internationellt är du varmt välkommen att anmäla dig till kostnadsfri coaching hos oss på Nordberg Movement.

 

Vi vill stärka dansares, koreografers och producenters möjligheter att nå ut och arbeta internationellt och erbjuder därför ett kostnadsfritt coachningstillfälle på två timmar för dig som är fritt verksam, oavsett genre. 

 

Vi som coachar dig heter Magnus Nordberg och Elisabet Widlund Fornelius. Magnus arbetar inom det fria dansfältet som producent och agent och driver sedan 2011 utvecklingskontoret Nordberg Movement. Elisabet har arbetat länge inom scenkonsten och musikbranschen med bland annat exportfrämjande, ledarskap och kommunikation och är idag projektledare på Nordberg Movement. 

 

Coachningen är individuell och ges till en eller max två personer (om ni är från samma verksamhet) via Zoom (tillsvidare). När du anmäler dig kryssar du för vilket eller vilka ämnen du vill coachas inom och berättar lite om din erfarenhet så att vi kan förbereda coachningen. Du kommer att få ett mejl med bekräftelse på datum och tid, och mer information om vad du själv ska förbereda inför coachningen. 

 

Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på info@irorelseint.com 

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Magnus och Elisabet

 

Coachningen är en del av projektet I RÖRELSE och drivs av Nordberg Movement och syftar till att stärka det fria dansfältets möjligheter att nå ut och arbeta internationellt.

 

Genomförs med stöd av Kulturrådet och Konstnärsnämnden

 

 

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här.